KAIZEN SUSHI & ASIAN FUSION

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1019 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kaizen Sushi & Asian Fusion. Meer weten? Ontdek meer

28 jan 2023 om 6:40 Was echt super
25 jan 2023 om 20:56 Bestelling zou na 30-45minuten komen, op de bon stond bestelling uiterlijk 18:07 afleveren. Kwam uiteindelijk 18:30. Jammer dat ik de fooi al gegeven had. Gyozas waren hard en droog
21 jan 2023 om 21:27 Ik vond het een beetje flef en droog. De inhoud van de suhi was wel weer lekker! De bezorging stond tussen 30-55 minuten .... Toch weer 67 min verder, lastig als je kids hebt
19 jan 2023 om 8:45 Was weer heerlijk!!
14 jan 2023 om 20:19 Het was kleffe hap, vaal van kleur en de Gyoza was hard en taai
7 jan 2023 om 19:53 Op tijd geleverd ! Wel ben ik benadeeld met de edamame bonen. Ik had 2 porties besteld en ik krijg één portie voor 2 maar was minder dan wat je normaal krijgt maar wel voor 2 porties betaald ! Verder lekker gegeten.
4 jan 2023 om 19:41 Het eten was heerlijk. Bezorging 20 min later dan gepland (woensdag) prijzig maar de moeite waard
31 dec 2022 om 19:38 Wederom overheerlijk, super vers en goede kwaliteit! En dat op een drukke Oudjaarsavond! Hopelijk gaan jullie op deze manier verder in 2023 !
30 dec 2022 om 22:46 Was erg lekker
30 dec 2022 om 21:56 Heerlijk! Kwaliteit 10/10
29 dec 2022 om 20:04 Sushi super van kwaliteit, alleen bezorging duurde ruim 1,5 uur
29 dec 2022 om 16:29 Kaizen bestellen we meestal onze sushi, zeer tervreden over de kwaliteit. Gisteren had onze bezorger denk ik wat te snel de bochten genomen waardoor alle sushi was gaan schuiven en een grote mayo bak was geworden.