KAIZEN SUSHI & ASIAN FUSION

KAIZEN SUSHI & ASIAN FUSION Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 922 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kaizen Sushi & Asian Fusion. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 23:50 Bezorging snel en goed. Het eten was erg lekker alleen de zalm roomkaas rol was een beetje gesmolten en niet meer koud zoals hij hoort dus dat was een beetje jammer. Verder wel erg lekker
26 jun 2022 om 20:57 5 minuten eerder bezorgd dan de bezorgtijd! TOP!! Eten was super lekker!
7 jun 2022 om 12:46 Het eten is prima maar de prijs is verhouding wat je krijgt erg uit balans. Bijv 4 zeer kleine plakjes sashimi voor 6,50 euro is echt teveel. Ook de rollen worden steeds kleiner.
6 jun 2022 om 22:23 Bit to late but they called me and gave me an extra dish. The food tasted great, i can highly recommend. They deserve my 5 stars.
5 jun 2022 om 20:22 In de ochtend al besteld voor 17.15. Perfect op tijd en het eten was echt super!!
29 mei 2022 om 21:02 Belachelijk dat ik voor de bezorging al een fooi moest invullen van minstens 5 procent en anders de bestelling niet kon afronden. Bestelling werd een kwartier te laat bezorgd. Geen ramp, maar we hadden wel 3 uur eerder besteld. Geen fooi waard!
22 mei 2022 om 20:06 Eten smakelijk en goed, wat warm moet is ook nog warm genoeg.
14 mei 2022 om 21:57 Eten is heerlijk en vers! De bezorging duurt lang, maar het wachten waard
13 mei 2022 om 21:33 Super lekkere sushi en prima op tijd bezorgd door een hele lieve jongeman! Zeker een aanrader en zal hier ook vaker bestellen
11 mei 2022 om 19:55 Het was weer heerlijk eten. 10 plus
10 mei 2022 om 19:31 Super lekker eten en perfect op tijd