KAIZEN SUSHI & ASIAN FUSION

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1089 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kaizen Sushi & Asian Fusion. Meer weten? Ontdek meer

22 sep 2023 om 12:48 Wij zijn altijd erg tevreden over Kaizen, maar deze keer viel het echt tegen. De sushi had weinig smaak en was flink door elkaar geschud, waardoor het er niet aantrekkelijk uitzag. Daarnaast zat er geen wasabi, gember en sojasaus bij en geen stokjes.
9 sep 2023 om 20:42 Karig.
30 aug 2023 om 19:18 Eten was zeer karig, erg weinig voor zoveel geld. Bezorger kwam op de fiets, was met telefoon spelletje aan het doen.
28 aug 2023 om 9:42 Was good
21 jul 2023 om 20:48 Sushi was prima maar niet bijzonder qua smaken / Personeel die de sushi brengt mag dit ook met plezier doen! Is toch ook het visite plaatje van de zaak lijkt mij!
8 jul 2023 om 21:38 Prima eten, snel gebracht alleen zonder stokjes, wasabi en soja…
8 jul 2023 om 12:11 Kwaliteit van het voedsel liet te wensen over. Op de vraag "hoe vond je de toppings" moet ik antwoorden: "per toeval" met andere woorden, er zat niet veel op. Ook ontbrak de sojasaus, daarentegen had ik wel 4 paar stokjes!
1 jul 2023 om 20:08 Erg lekkere sushi en vriendelijke bezorging.
24 jun 2023 om 23:14 Ik denk dat de vis op was ...prijs-verhouding was erg ver te zoeken. De toppings waren minimaal. Fancy box van 82 euro....nog nooit eerder zo weinig vis gehad. Gemiste kans