KAIZEN SUSHI & ASIAN FUSION

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1165 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kaizen Sushi & Asian Fusion. Meer weten? Ontdek meer

5 jun 2024 om 20:18 Eten is altijd top. Bij de bezorger kon er deze keer geen begroeting, lach of oogcontact vanaf.
25 mei 2024 om 22:22 Top
12 mei 2024 om 21:18 Heerlijk en precies de tijd die we afgesproken hadden
10 mei 2024 om 8:35 Sushi was zoals altijd heerlijk. Snelle service en goede kwaliteit je proeft dat de vis echt vers is.
8 mei 2024 om 13:30 Sushi is echt top kwaliteit & snelle service.
28 apr 2024 om 19:22 Eten was lekker, bezorging 35 min eerder dan aangegeven. Porties voor de prijs vrij klein.
21 apr 2024 om 9:51 Eten was heerlijk. Het restaurant belde netjes op dat ze wat later kwamen ivm de drukte. Goede service!
13 apr 2024 om 21:02 Netjes op tijd, eten was goed, alleen voor 2 x € 16,50 alleen maar vlees krijgt en nog geen eens noedels / rijst viel ons heel erg tegen. Te duur en helaas zelf rijst moeten koken. Duur leergeld. Voor dat geld kan je ergens anders een heel menu voor
7 apr 2024 om 20:22 Ongelofelijk weinig voor die geld. Had eigenlijk bij sjoesie willen bestellen maar per ongeluk hier gedaan. Veel duurder en vervolgens ook veel minder… 23 euro voor een klein bakje
29 mrt 2024 om 21:24 Bijna 2 uur op onze bestelling zitten wachten om vervolgens bijna koude (warm bedoelde) gerechten te eten. Niet okey!
29 mrt 2024 om 19:30 Heerlijke sushi
22 mrt 2024 om 19:55 Ik vindt het erg duur voor hoe weinig je krijgt de bakjes zaten half vol had er meer van verwacht